Snel een verkeersregelaar nodig of direct een offerte aanvragen?

Verkeersregelaars nodig?

Over Traffic Regelaars

Heb je verkeersregelaars nodig om tijdens infrawerkzaamheden het verkeer te regelen? Of organiseer je een evenement en heb je verkeersregelaars nodig om je bezoekers naar de parkeerplaatsen te begeleiden? Traffic Regelaars is al vele jaren een betrouwbare partner in het regelen en begeleiden van vele diverse verkeerssituaties. Van de overname van een eenvoudig kruispunt tot het begeleiden van verkeer bij grote evenementen – zelfs de meest ingewikkelde verkeerssituaties kunnen wij volledig voor je verzorgen. Bel of mail ons gerust om te informeren naar alle mogelijkheden!

verkeersregelaars nodig

Beroepsmatige verkeersregelaars

Onze beroepsmatige verkeersregelaars zijn allemaal in het bezit van een aanstellingspas, de juiste kleding, VCA en een passende verzekering. Uiteraard zorgen wij ervoor dat zij ook beschikken over de juiste materialen, zoals goed functionerende portofoons en voldoende verlichting. Onze verkeersregelaars vormen een professioneel team dat goed op elkaar is ingespeeld en zich degelijk voorbereidt op de te nemen maatregelen. Zo loop je geen onnodige risico’s en kunnen alle werkzaamheden volgens planning verlopen!

Je kunt bij Traffic Regelaars terecht wanneer je verkeersregelaars nodig hebt voor bijvoorbeeld:

– Infrawerkzaamheden
– Evenementen zoals marathons, voetbalwedstrijden en markten
– Festivals
– Open dagen
– Ad-hocdiensten
– Crematies
– Parkeerbegeleiding

Daarnaast zijn onze verkeersregelaars onder andere in te zetten als betonwachters en crowdwatchers. Ook hebben wij een speciaal team van verkeersregelaars samengesteld dat zich bezighoudt met het plaatsen van bebording, hekwerken en montage. Alle verkeersregelaars in dit team zijn in het bezit van het Persoonscertificaat BRL 9101 en zijn dus ook volledig bevoegd tot het toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering en evenementen.

Onze verkeersregelaars hebben met alle genoemde werkzaamheden ruimschoots ervaring en leveren alleen de hoogste kwaliteit. Heb je verkeersregelaars nodig voor een van bovenstaande werkzaamheden of een andere verkeerssituatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we direct hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

Verkeersregelaars nodig?

Bij Traffic Regelaars vinden wij korte lijntjes en persoonlijke communicatie erg belangrijk. Zo kunnen we snel schakelen en precies de juiste mensen op pad sturen! Denk je in de toekomst verkeersregelaars nodig te hebben en wil je alvast kennismaken? Bel of mail ons dan gerust! Zo kunnen we elkaar alvast leren kennen en weten we precies wat jij nodig hebt wanneer het zover is. 

Uiteraard is Traffic Regelaars 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. In geval van calamiteiten kunnen onze verkeersregelaars binnen een mum van tijd op de plek van bestemming zijn om de situatie voor jou onder controle te brengen én te houden. 

Heb je direct verkeersregelaars nodig of wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Stuur ons een mailtje of bel direct!