Snel een verkeersregelaar nodig of direct een offerte aanvragen?

Referenties

Onze referenties

In de loop der jaren hebben wij talloze referenties opgebouwd. Wij werken onder andere voor overheidsdiensten, grotere aannemers in de wegenbouw en diverse evenementenorganisaties. Daarnaast worden onze verkeersregelaars ingezet als betonwacht of crowdwatchers en leveren zij regelmatig ad-hocdiensten. Ook als parkeerbegeleiders bij festivals en verkeersbegeleiders bij groen onderhoud of kraanwerkzaamheden hebben onze verkeersregelaars ruimschoots ervaring. Op aanvraag zijn de complete referentielijsten in te zien. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze referenties!

referenties

ProRail is de spoorinfrastructuurbeheerder van Nederland. ProRail is verantwoordelijk voor het gehele spoorwegnet: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid.

referenties

Bospop is een jaarlijks muziekfestival dat gehouden wordt in Weert (Limburg). Het festival duurt twee à drie dagen en heeft twee podia. Het evenement trekt jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers.

referenties

De Amstel Gold Race is een eendaagse Nederlandse wielerklassieker voor profrenners. Deze race wordt sinds 1966 ieder jaar verreden in de Limburgse heuvels.