Snel een verkeersregelaar nodig of direct een offerte aanvragen?

vacatures

Verkeersregelaar worden

Zie jij jezelf het verkeer al regelen tijdens werkzaamheden aan de weg of bezoekers naar hun parkeerplaats begeleiden bij grote festivals? Wie weet is het binnenkort jouw werk! Als verkeersregelaar bij Traffic Regelaars hoef je je nooit te vervelen. Je werkt op veel verschillende plekken en met gezellige collega’s! Uiteraard krijg je van ons professionele werkkleding en alles wat je nodig hebt om jouw werk uit te kunnen voeren. Waar wacht je nog op?!

Vereisten

Bij Traffic Regelaars kun je fulltime, parttime of als oproepkracht werken. Heb je nog geen ervaring als verkeersregelaar? Geen probleem! Natuurlijk is het fijn als je direct aan de slag kunt, maar wij leiden je ook graag op tot verkeersregelaar. Na het succesvol afronden van onze opleiding kun je direct aan de slag!

Ook in het bezit zijn van een rijbewijs is geen vereiste. Het is uiteraard handig als je zelf naar je werkplek toe kunt rijden! Maar mocht je geen rijbewijs hebben, dan zijn er altijd mogelijkheden om te carpoolen. 

Wel dien je minimaal 18 jaar oud te zijn om te werken als verkeersregelaar. Een maximumleeftijd hanteren wij niet: ook voor gepensioneerden is het ideaal om als verkeersregelaar actief te zijn en zo een leuk zakcentje bij te verdienen! Werken als verkeersregelaar houd je fysiek actief en zorgt ervoor dat je regelmatig onder de mensen komt. Twijfel je erover of verkeersregelaar worden voor jou te zwaar is? Je kunt meestal meer aan dan je denkt! Bel of mail ons gerust om je twijfels te bespreken.

verkeersregelaar worden
Vacature verkeersregelaar

Sinds 2010 zet Traffic Regelaars verkeersregelaars in bij onder andere wegwerkzaamheden, evenementen en verkeersincidenten. Ons team bestaat nu uit 20 gemotiveerde en gecertificeerde verkeersregelaars. Vanwege nieuwe opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meer verkeersregelaars!

Functie-inhoud:

Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het verkeer. We verwachten van je dat je flexibel bent, kwaliteit levert, op tijd komt en initiatief neemt. Je houdt overzicht over de situatie waarin je je bevindt en je kunt zelfstandig werken.

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van het certificaat Beroepsverkeersregelaar of ten minste bereid dit certificaat bij ons te behalen;
  • Je bent bereid om aanvullende cursussen of trainingen te volgen zoals VCA, EHBO, Veilig werken langs de weg en Omgaan met agressie;
  • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen;
  • Je bent werkzaam op mbo-niveau;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent loyaal, flexibel en je hebt oog voor gastheerschap;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 
Heb je vragen over deze functie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur je motivatie + cv (curriculum vitae) naar administratie@trafficregelaars.nl. Tot snel!
Sollicitatieformulier